2013-08-22 07:28:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma tele van jó ötletekkel

Napi horoszkóp augusztus 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Néha csak apróságokon múlik, hogy jól érzi-e magát, vagy sem. A mai nap épp ilyen: kevés is elég, hogy feldobódjon, de csekélységeken is ki tud borulni. Ha másképp nem megy, dobja fel magát valami aprósággal. Kicsi csoki, ékszer…

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A szervezettség nem minden: néha éppen arra van szüksége, hogy megtapasztalja a spontaneitás örömét. Ezért ne tervezze be a mai napja minden percét. Így lesz esélye arra, hogy megélhessen valami teljesen újat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nehéz napja lehet ma, mert a véletlenek mintha összeesküdnének ön ellen. Hiába tart be minden szabályt, a körülmények úgy hozzák, hogy mégis mintha vétségen kapnák. A kedvese megértésében még bízhat, de a hatóságokra ez már nem igaz.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne ígérjen túl sokat, és akkor azt lesz is esélye betartani. Amit ma elszalaszt, vagy elhalaszt, azt viszont nagyon nehéz lenne a későbbiekben bepótolni. Úgyhogy legyen mértékletes a szavakban, de szorgalmas a tettekben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nehéz lehet ma kiállnia maga mellett. Az igazság hiába van ön mellett, nehéz azt szavakba önteni. Valami miatt torkára forr a szó. Talán nem akar másokat bemártani, de ha ez az egyetlen módja az önvédelemnek, akkor kénytelen lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A fáradtsága az oka, ha képtelen megfelelni ma az elvárásoknak. Még tettekben menne is valahogy, de a kedve, a modora már nem a régi. Ezért ma fokozottan ügyeljen az udvariassági formák betartására! Az etikett legyen a támasza.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A legjobb, ha a megérzéseire hallgat ma, amikor a főnöke komoly döntés elé állítja önt. Nem biztos, hogy a könnyebbnek tűnő út a jobban járható. A szívének kedves dolgokat pedig semmiképp nem érdemes feladnia!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Akkor érzi jól magát, ha sikerül valamit kibeszélnie magából. A probléma nem nagy, inkább a lelkének kell megszabadulnia tőle. Egy fontos kapcsolat érdekében érdemes mindenképpen tisztáznia a félreértést.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Használjon ki ma egy kedvező üzleti lehetőséget. A kockázat kicsi, befektetésre alig van szükség, de a munkában teljesen oda kell tennie magát. A haszon egyenesen arányos az elhivatottságával. Márpedig önnél ebben nincs hiba.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A közérzete ma jelentősen javulhat, és ezt nem kis részben egy frissen felújított barátságnak köszönheti. A régi barátság nem olyan, mint a régi szerelem. Felmelegítve is épp olyan jó, mint a káposztafőzelék. Sőt, lehet, hogy jobb.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma egy kicsit túllőhet a célon valamelyik poénjával. Ez még önmagában nem is lenne baj, csak ne a felettese legyen az illető, akit célba vesz mesteri nyilaival. Lehet, hogy érti a viccet, de annál rosszabb az önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma tele van jó ötletekkel, és ez még lendületességgel is társul. Sokat megvalósíthat a terveiből, és még több lehetőséget észrevehet. Az viszont bizonyos, hogy képtelenség lesz valamennyit kiaknáznia. Jól kell tudni válogatni!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: